Coop Kroonse Wal krijgt stevige opknapbeurt

Arnhem - Coop Kroonse Wal in Arnhem gaat op zaterdag 12 juni dicht voor een grote verbouwing. Als de winkel ruim twee weken later, op 28 juni, weer van het slot gaat, staat er een flink opgefriste supermarkt. De belangrijkste winst voor de klant: meer overzicht, meer winkelgemak, compleet vernieuwde versafdelingen en, de grootste aanpassing, een DA select.

Supermarktmanager Erik Felix somt de belangrijkste aanpassingen op: “De winkel wordt helemaal op zijn kop gezet, figuurlijk dan. De supermarkt wordt volledig gestript. Er komt een nieuwe vloer in, maar ook energiezuinige koelingen en ledverlichting. De groente- en broodafdeling worden helemaal vernieuwd. De winkel wordt overzichtelijker van opzet en er komt een nieuwe looproute. Alles wordt in de nieuwste Coop-stijl aangebracht. Het wordt een flinke verbetering en ik kijk nú al uit naar de heropening.”

DA select
Daarnaast komt vooraan in de winkel een DA select: een compacte, complete drogisterij op 40 m2. DA select heeft een eigen uitstraling en een gediplomeerd medewerker voor advies en verkoop. Hier vinden klanten een compleet assortiment gezondheidsartikelen zoals pijnstillers en vitamines. Daarnaast vinden klanten hier het complete DA-huismerk, waaronder de make-uplijn, A-merkartikelen huidverzorging, cadeautjes en de top 10-geuren voor hem en haar.

Niet alles verandert
Hoewel Coop Kroonse Wal flink wordt aangepakt, verandert niet alles. De vertrouwde servicefaciliteiten, zoals de slijterij en stomerij, blijven. Ook de ambachtelijke slagerij blijft. In de ruime openingstijden komt ook geen verandering. Van maandag tot en met zaterdag is de winkel van 8:00 uur tot 21:00 uur open. Zondagse bezoekers kunnen van 10:00 uur tot 20:00 uur hun karretje vullen.

Heropening
Vanaf maandag 28 juni om 15:00 uur kunnen klanten het resultaat aanschouwen. Voor uitgebreide festiviteiten is het dan nog iets te vroeg. Erik Felix: “We gaan niet uitpakken met een spectaculair programma, want het moet in deze tijd niet te druk worden. Ik zie liever dat de mensen wat meer verspreid komen. Maar we gaan het toch een beetje feestelijk maken, in de vorm van extra aanbiedingen. Ik nodig dan ook iedereen aan om binnenkort te komen kijken naar het resultaat, want ik verklap alvast dat het méér dan de moeite waard wordt.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden