het orkest van de WAMV
het orkest van de WAMV (Foto: eigen)

Fanfare Orkest zoekt muzikanten voor ’de Plaats’

Arnhem - Speel je trombone, bariton, euphonium, bugel, hoorn, baritonsax of orkestslagwerk? En wil je deel uitmaken van een grandioze muziekvoorstelling van ‘De Plaats’, dan is dit je kans. Sluit je een weekend lang aan bij het fanfareorkest van de West Arnhemsche Muziekvereeniging (WAMV) en speel de sterren van de hemel in de voorstelling ‘Op koude grond’ van muziektheater de Plaats op Landgoed Mariëndaal.

Het fanfareorkest van de WAMV doet alweer voor de derde keer mee. Voorzitter Doreen Hartman: “De Plaats zoekt ons steeds weer op en daar zijn we hartstikke blij mee. Onze vereniging werkt graag samen met partijen uit de stad. Het is een hele belevenis om een heel weekend met elkaar te spelen op een bijzondere locatie. Je maakt deel uit van een grote productie met allemaal enthousiaste mensen.”

Volgende week start de WAMV met de repetities voor deze voorstelling. Voor ’t eerst na lange tijd repeteert het orkest weer samen. Helaas kan dat (nog) niet in het eigen clubhuis in Lombok, maar wordt er uitgeweken naar het grotere gebouw ‘Quattro Musica’ aan de Honigkamp in Presikhaaf.

Repetities vanaf 14 juni op maandagavond van 19.30 tot 21.45 uur. De voorstelling ‘Op koude grond’ van muziektheater de Plaats is op 3,4,5 september. Doe je mee? Meld je dan aan via info@wamv.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden