Klaterklanken in park van Kasteel Rosendael

ROZENDAAL - Het park van Kasteel Rosendael in Rozendaal is zondag 25 juli een nieuwe locaties voor de 4e editie van Klaterklanken. Klaterklanken is het openluchtfestival voor klassieke en nieuwe muziek. Naast Kasteel Rosendael vindt Klaterklanken ook plaats op Buitenplaats Elswout in Overveen (10 en 11 juli) en Landgoed de Haere in Olst (18 juli).

Klaterklanken bestaat onder andere uit concertwandelingen met optredens van verschillende artiesten. De voorverkoop start 14 mei. De opzet van Klaterklanken, met concertwandelingen in de natuur, maakt een coronaproof editie in juli 2021 mogelijk. Het aantal concerten is aangepast en het aantal bezoekers wordt beperkt.

Concertwandelingen

Kern van Klaterklanken zijn de concertwandelingen waarbij Calefax, Lidy Blijdorp, James Oesi, The Zoo (met o.a. Merel Vercammen) en Thomas Dulfer miniconcerten geven op vijf verborgen plekken in het park van Kasteel Rosendael. Het publiek weet van tevoren niet waar de concerten zijn en wat er gespeeld gaat worden. Een gids leidt het publiek van 30 personen langs vijf locaties. In totaal zijn er negen concertwandelingen en drie speciale familiewandelingen. De dag wordt afgesloten met een interactief slotconcert van het Haagse ensemble But What About.

Familieprogramma’s

Net zoals voorgaande jaren zijn er naast de concertwandelingen ook familieconcerten. Op Kasteel Rosendael en Landgoed de Haere is de familieproductie Be Mozart te zien van het ensemble van acteur Ton Meijer.

www.klaterklanken.nl , www.musisenstadstheater.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden