Spijkerbed zoekt vrijwillige coördinator

ARNHEM - Spijkerbed is per direct op zoek naar een coördinator voor 12 uur per week. Het gaat om een periode van een half jaar met mogelijkheid tot verlenging.

Spijkerbed is een buurtinitiatief waarbij bewoners van het Spijkerkwartier bezoekers van buitenaf één of meerdere dagen in de wijk ontvangen. Buurtgenoten en lokale ondernemers zorgen gezamenlijk voor logies, ontbijt, lunch, diner, service en vermaak. Persoonlijke aandacht en ontmoeting staan centraal.

“Spijkerbed neemt haar bezoekers op als tijdelijk buurtbewoner en stelt haar gasten in de gelegenheid om kennis te maken met buurtgenoten en de vaak verborgen schatten en verhalen van het Spijkerkwartier. We willen onze gasten een verrassende en onvergetelijke ervaring meegeven. Het plezier waarmee wij zelf in onze buurt wonen, delen we graag met elkaar en met anderen!”, aldus Spijkerbed.

Als coördinator stel je de arrangementen op maat samen voor de gasten i.s.m. deelnemende bewoners en ondernemers, je onderhoudt en gaat contacten aan met (potentiële) deelnemers en gasten, je denkt mee met de ontwikkeling van Spijkerbed en verricht hand- en spandiensten. Je hebt uitstekende sociale en coördinerende vaardigheden, bij voorkeur zelf wonend in het Spijkerkwartier of goed bekend met de buurt.

Je neemt deel aan een project gericht op verbinding, duurzaamheid en kleinschaligheid, je krijgt inhoudelijke en organisatorische ondersteuning vanuit het project, de mogelijkheid je oude vaardigheden bij te houden en nieuwe te ontwikkelen, de gelegenheid om nieuwe buurtgenoten te ontmoeten en je netwerk verder uit te breiden, vergoeding in overleg.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Marike Brüggemann en Lilian Regtvoort via bureauspijkerbed@gmail.com of kijk op www.spijkerbed.org

Andere vrijwilligersvacatures

Op www.vrijwilligerscentralearnhem.nl vind u o.a. een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving. Ook in deze tijd al aan de slag? Vink dan ‘Geschikt in Coronatijd’ aan bij de zoekopdracht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden