ECHO presenteert Moeder-zonder-moeder-dag

ARNHEM - Op 8 mei, de dag vóór Moederdag, verzorgt de Arnhemse theatergroep ECHO i.s.m. moederszondermoeder.nl een bijzondere middag die in het teken staat van moeders zonder moeder.

Onlangs speelde theatergroep ECHO de voorstelling ECHO, een muzikale, zwart-komische one-woman-show over een moeder zonder moeder (www.tgecho.com/voorstellingen/echo/). Naast de voorstelling wilde maker en speler Anna Schoen ook andere moeders zonder moeder een podium bieden om hun verhaal te delen. Dat resulteerde onder andere in een ontroerende videoreeks van documentairemakers Marie-Anne Faustinelli en Caro de Feijter waarin zes verschillende moeders vertellen over hun leven zonder moeder.

Op moeder-zonder-moeder-dag, in het leven geroepen door theatergroep ECHO i.s.m. moederszondermoeder.nl, gaan deze korte videoportretten in première. Verder staan op het programma van deze bijzondere middag: interviews met de makers van de portretten en de geportretteerde moeders, optredens van eigenzinnige artiesten en spreken, en is er volop de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Meer informatie: www.theatergroepecho.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden