<p>Commissaris van de Koning van Gelderland John Berends (midden) tijdens zijn werkbezoek aan Over Rood bij Facility Point in Arnhem.&nbsp;</p>

Commissaris van de Koning van Gelderland John Berends (midden) tijdens zijn werkbezoek aan Over Rood bij Facility Point in Arnhem. 

(Foto: Rood Arnhem)

Over Rood Arnhem ontvangt CvdK

ARNHEM - Commissaris van de Koning van Gelderland John Berends bracht onlangs een werkbezoek aan Over Rood bij Facility Point in Arnhem. Deze organisatie biedt met een groot team aan professionele vrijwilligers de helpende hand aan vooral zzp’ers met financiële problemen. Dit onder het motto ‘ondernemers helpen ondernemers op weg naar een financieel gezonde toekomst’.

Boris Wielinga, operationeel directeur van Over Rood, was verheugd met het bezoek van de Commissaris aan de vestiging in Arnhem. “Het was fijn om met een aantal vrijwilligers en cliënten eens te kunnen vertellen wat wij dagelijks meemaken en tegen komen in onze begeleiding van zzp’ers”, aldus Wielinga.

Onder de indruk

“Tijdens het bezoek hebben we de Commissaris meegenomen in ons dagelijks werk. De Commissaris was onder de indruk van de verhalen van onze trajectmanagers van Over Rood. Hij omschreef ons al een inspirerende organisatie met vrijwilligers die een echte professionele, helpende hand bieden met maatwerk gerichte trajecten onder het motto ondernemers helpen ondernemers. Een organisatie die steun verdient.”

“Het is goed om de verhalen van al die verborgen ellende onder kleine ondernemers te delen en de boodschap mee te kunnen geven dat wij met onze ervaring en kennis echt een verschil kunnen maken. De coronacrisis begint er namelijk ook bij veel zzp’ers er echt in te hakken. De eerste maanden van 2021 hebben wij al honderden kleine ondernemers in begeleiding genomen om ze te ondersteunen.”

www.overrood.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden