Foto:

PRETPAKKET van Introdans op Podiumkids Thuis

ARNHEM - Op het online platform Podiumkids Thuis bundelen 18 professionele jeugdgezelschappen hun digitale registraties. Familievoorstellingen voor 3+ tot en met 10+ kunnen on demand thuis bekeken worden. Ook in de meivakantie biedt het een uurtje theaterkunst.

Introdans is er van donderdag 29 april tot en met zondag 30 mei te zien met de familievoorstelling PRETPAKKET (6+). De voorstelling bestaat uit het humoristische werk Wrapped van de Israëlische choreograaf Inbal Pinto. In Wrapped versmelten humor en poëzie in een visueel rijke, denkbeeldige wereld tot, zoals Pinto zegt, een ‘stadslegende’. Een kerstboom, hoedjes van papier, regenjassen, romantische jurken, een vogel, dansers op stelten en nog veel meer maken de choreografie tot een feest voor het oog. PRETPAKKET is voor 2,99 euro te zien via www.podiumkids.nl/thuis en www.cultuurticket.nl.

Thuisbioscoop

De Introdans Thuisbioscoop is terug! Verschillende dansfilms en -documentaires zijn online te bekijken. Alle video’s (m.u.v. PRETPAKKET) zijn gratis te zien. Kijk op introdans.nl/thuisbioscoop voor meer informatie en het aanbod.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden