Vrijwilligerswerk bij Het Babygoed

ARNHEM - Geef jij babyspullen een tweede leven? Het Babygoed is een Kringloopbedrijf in Huissen dat babyartikelen verkoopt voor kinderen voor 0 tot 4 jaar. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Door te recyclen kan Babygoed ook mensen met een kleine beurs helpen.

"Wij controleren, sorteren, maken schoon, wassen, pimpen, restaureren onder meer kleding, meubels, speelgoed en gebruiksartikelen zoals kinderwagens, autostoeltjes en badjes. We zoeken bijvoorbeeld iemand voor het (voor)sorteren van met name babykleding. Afhankelijk van het dagdeel dat je kunt komen, werk je samen met stagiaires en/of medewerkers van de Driestroom en/of andere vrijwilligers. Om kleding op maat te kunnen sorteren moet je wel cijfers kunnen lezen en je moet alle knoopjes kunnen sluiten. Er staan goede stoelen dus langdurig kunnen staan is niet nodig."

"We zoeken ook iemand voor het (voor)sorteren en nakijken van al het speelgoed dat bij ons gebracht wordt. Wij vinden het belangrijk dat speelgoed schoon is en compleet. En we zijn op zoek naar iemand voor het nakijken, schoonmaken en zo nodig pimpen van babymeubeltjes. Dus schuren en verven hoort er ook bij. Je moet overweg kunnen met een schroevendraaier, zaag, schuurmachine en een kwast."

Voor alle vacatures geldt dat je minimaal 4 uur per dag kan komen, één tot drie keer per week. Neem contact op met Dianne Sissing-van der Meer, (06) 28820371 of info@hetbabygoed.nl.

Informatie over veel meer vrijwilligersvacatures in Arnhem en omgeving: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten