Grote ondernemers pitch show

Arnhem – Voor startende ondernemers heeft vrijdag 23 april de grote ondernemers pitch show plaats. Tien startende ondernemers presenteren hun onderneming aan het grote publiek.

Dit evenement voor startende ondernemers wordt online georganiseerd door Sabine van den Bosch en Charlotte Degen, beiden eventmanagers bij JobOn, de netwerkorganisatie voor werkzoekenden.

Degen: “Omdat ik zelf als ZZP’er aan de slag wil en dol ben op start-ups, heb ik me binnen JobOn gericht op startende ondernemers. Normaal gesproken organiseren we veelal events op locatie, maar gezien corona is dit lastig. Daarom vindt dit event ook online plaats, waardoor we nu nog meer mensen kunnen bereiken.”

Interactief

De startende ondernemers pitchen in 2 minuten hun ondernemersidee. Per ondernemer is er een ronde waarin het publiek feedback kan geven op de pitch. Door te stemmen kunnen zij laten weten of ze het product of de dienst zouden willen kopen. De ondernemer reageert hier weer op in de volgende pitchronde. “Zo is pitchen voor een publiek niet alleen eenrichtingsverkeer, maar wordt het meer een dialoog”, aldus Degen.

Publiek online welkom

Aanmelden als publiek is nog mogelijk. Het evenement, ook wel genaamd de ‘BUY-IT-NOW-SHOW Live finale ondernemersclub Groeivoer!’ is online op vrijdag 23 april van 15.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom om zich aan te melden als publiek. Deelname is gratis, maar aanmelding is een vereiste. Dit kan via https://jobon.nl/events/buy-it-now-show-live-finale-ondernemersclub-groeivoer of door te mailen naar buyitnow@riseup.net. Je krijgt dan op 22 april de zoomlink toegestuurd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden