Demissionair minister Ingrid van Engelshoven bezocht Stadstheater Arnhem

Arnhem - Demissionair minister Ingrid van Engelshoven (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) was woensdag 14 april aanwezig in het Stadstheater in Arnhem. Zij bezocht ’s avonds de try out voorstelling van WENDE in het kader van de pilot Testen voor toegang. Ook sprak zij met medewerkers en artiesten om geïnformeerd te worden hoe deze pilot van voorstellingen wordt ervaren.

Musis & Stadstheater Arnhem is drie avonden open voor publiek. Tijdens WEERZIEN op 13, 14 en 15 april is er in het Stadstheater weer live dans en muziektheater te beleven. Tijdens een drietal topvoorstellingen van de huisgezelschappen Introdans en Toneelgroep Oostpool in een coproductie met WENDE kan publiek weer even live van cultuur genieten.

Samen met 42 andere VSCD theaters en concertzalen maakt Musis & Stadstheater Arnhem van 13 t/m 21 april 2021 deel uit van de door de ministeries van OCW, VWS en EZK geïnitieerde pilot met snel testen. De organisatie en medewerkers zijn blij dat ze weer even open mogen en dat ze bij kunnen dragen aan een veilig bezoek nu en in de toekomst. Het animo onder het publiek voor kaartjes is groot. De voorstellingen in het Stadstheater zijn uitverkocht.

Ook landelijk is er bij de theaters veel animo. De pilot is o.a. bedoeld om te onderzoeken of het publiek bereid is om onder deze condities podia te bezoeken. Alle reacties worden meegenomen in de evaluatie.

musisenstadstheater.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden