Start Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen met online talkshow

Arnhem - Vrijdag 16 april presenteert het nieuwe samenwerkingsverband Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen zich via een online talkshow. Presentator Raymond Reesink praat met regiovoorzitter Hubert Bruls en regionale bestuurders over de agenda en de opgaven voor de komende jaren. Het programma omvat verder muziek door Ruben Hein, een kennisquiz over de regio en een gesproken column door Thomas Verbogt.

De talkshow is van 14.00 tot 15.30 uur. De live-stream is openbaar en te volgen via groenemetropoolregio.ids-live.nl

Samenwerkingsverband

De Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen is een samenwerkingsverband van 18 gemeenten. Op basis van een visie en een regionale agenda gaat de Groene Metropoolregio werken aan vijf grote opgaven. Dit in nauwe samenwerking met bedrijfsleven, kennisinstellingen en provincie Gelderland. De regio staat voor kwalitatieve groei, voor stedelijke ontwikkeling in balans met groene en ontspannen leefkwaliteit en voor het behouden en versterken van typische landschappelijke en culturele waarden.

Deelnemende gemeenten 

De deelnemende gemeenten zijn: Arnhem, Berg en Dal, Beuningen, Doesburg, Druten, Duiven, Heumen, Mook en Middelaar, Lingewaard, Montferland, Nijmegen, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort, Wijchen en Zevenaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden