ReShare Store Arnhem zamelt kleding in met een verhaal

Arnhem - In aanloop naar de Week van Tweedehands Textiel (20 t/m 27 april) zamelt de ReShare Store aan de Koningstraat 54a in Arnhem kleding in met een verhaal. De actie loopt nog t/m 19 april onder de noemer ‘ReShare Your Memories’.

Bij het doneren van kleding krijgt men een kaartje om de herinneringen aan het kledingstuk op te schrijven. Tijdens de Week van Tweedehands Textiel worden deze items weer verkocht. Zo kan iedereen zijn herinneringen delen met de volgende drager van hun kleding.

“Fast fashion ketens vieren hoogtij en de waarde van kleding neemt af; er wordt weinig emotionele waarde meer gehecht aan kleding. Daarom hergebruikt de ReShare Store niet alleen kleding maar laten ze met deze actie ook de sentimentele waarde van kleding zien. Dat is juist wat tweedehands kleding zo leuk maakt, het is in zoveel opzichten uniek!”

ReShare Your Memories

Heb jij nog kleding met een verhaal die je graag aan iemand anders doorgeeft? Lever dan tot en met 19 april jouw item(s) in bij de ReShare Store aan de Koningstraat 54a in Arnhem, of bij een van de 10 andere ReShare Stores. Je krijgt dan een speciaal kaartje om jouw herinnering aan de kleding op te schrijven voor de volgende drager. De items worden weer verkocht in de Stores tijdens de Week van Tweedehands Textiel (20 t/m 27 april). Daar zitten ook items tussen van influencers en andere bekendheden. Alle ReShare Store locaties en hun contactgegevens zijn te vinden op www.resharestore.nl

Kijk voor meer informatie over de achtergrond en de andere acties op www.weekvantweedehandstextiel.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden