<p>De Nieuwe Stad op kleurplaat.</p>

De Nieuwe Stad op kleurplaat.

(Foto: )

Kleur De Nieuwe Stad

Arnhem - Dit voorjaar viert Rozet 75 jaar Wederopbouw met een doorzicht naar de toekomst. Daarom trakteert architectuurcentrum CASA in samenwerking met Rozet op een kleurplaat waarop jong en oud mogen bedenken hoe onze stad er dan uitziet. "Dus pak je potloden of stiften en maak van de kleurplaat je eigen toekomstvisie op Arnhem!"

Je kunt twee varianten van de kleurplaat downloaden via casa-arnhem.nl en denieuwestad.rozet.nl . De beste tekeningen worden in de maand mei in Rozet tentoongesteld. En er is een prijs voor de uniekste ontwerpen (per leeftijdscategorie: kinderen, jongeren, volwassenen). Kinderen maken kans op een boekenbon van de Arnhemse Kinderboekenwinkel. Jongeren en volwassenen kunnen een boekenbon van Boekhandel Hijman Ongerijmd winnen.

De tekening kun je tot en met 30 april o.v.v. je naam, leeftijd en contactgegevens opsturen naar CASA (Postbus 5020, 6802 EA Arnhem) of inleveren bij de balie van Rozet (alle locaties). Vind je het leuk om jouw tekening ook online te delen? Gebruik dan de hashtag #kleurdenieuwestad op social media.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden