Vitesse in bekerfinale: verkoop fanshirts

Arnhem - In aansluiting op de succesvolle sfeeracties vanuit de supportersgroepen, zijn er binnenkort ook speciale fanshirts verkrijgbaar. Dit om Arnhem nog meer Geel-Zwart te laten kleuren op en rond 18 april; de dag van de TOTO KNVB Bekerfinale 2021 tussen Ajax en Vitesse.

Mark Bosch (DSE Teamwear): “Het gaat ons met name om het versterken van het cup-koorts-gevoel en het vooral nog meer Geel-Zwart maken van onze stad tot en met de bekerfinale. Wijzelf zijn rasechte Vitesse supporters met een ‘geel swert hert’. Juist nu, in deze voor ons als ondernemers en ook uiteraard voor iedereen, zware en bizarre tijd”.

Goed doel

“Om onze juiste intenties te bekrachtigen hebben we dan ook direct besloten om de prijs zo laagdrempelig mogelijk te houden en een groot deel van de opbrengst af te staan aan de Arnhemse Stichting Jaimy. Die stichting voorziet de vijf kinderoncologische centra in Nederland en de kinderafdeling van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem van geld en goederen, in het bijzonder speelgoed, om het verblijf van de patiëntjes wat minder zwaar te maken. Wat ons betreft kan deze actie niet succesvol genoeg zijn en laten we vooral ook hopen op een fantastische bekerfinale op 18 april.”

Bestellen

De shirts zijn er voor zowel volwassenen als kids en zijn inmiddels in de voorverkoop. Deze kunnen besteld worden via www.dse-teamwear.nl/product/bekerfinale-shirt-2020-2021. Naar keuze wordt het dan opgestuurd of kan het corona-proof worden afgehaald.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden