Rondleidingen bij Helicon MBO Velp

Velp - Helicon MBO Velp vindt het belangrijk dat studiekiezers zien waar ze terecht komen en biedt, binnen de corona-regels, persoonlijke rondleidingen aan op school. “We horen dat het voor studiekiezers best lastig is om een keus te maken voor een opleiding als ze niet op een school zijn geweest”, aldus Heleen van Eert, voorlichter bij Helicon MBO Velp. “Juist aan deze twijfelaars bieden wij op donderdag 15 april de mogelijkheid om toch onze school te ontdekken.” Zij kunnen zich, samen met één andere persoon aanmelden via de website: mbovelp.nl.

Helicon MBO Velp biedt een uitgebreid aanbod aan mbo-opleidingen in de groene leefomgeving, denk bijvoorbeeld aan Bos- en natuurbeheer, Outdoor en recreatie, Eco en wildlife of Watermanagement. De opleidingen Onderzoeker natuur en milieu en Dier en ondernemen maken ons opleidingenpalet compleet.

Deadline voor inschrijven

De deadline voor inschrijven is, vanwege de corona, verschoven van 1 april naar 1 mei, dus studiekiezers hebben wat meer tijd voordat ze een keuze hoeven te maken. Het is wel belangrijk om voor 1 mei in te schrijven zodat je zeker toegangsrecht hebt voor de opleiding van je keuze.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden