Vrijwilligerswerk: SpijkerBikes zoekt extra handen

Arnhem - Het BuurtBaanBureau Spijkerkwartier verbindt werkzoekenden met werk in de wijk. Zo is men bezig met het opstarten van een Buurtmaatjes project, BuurtZorg project (huishoudelijke hulp) en een BuurtKlusbedrijf. En er zijn al initiatieven zoals een BuurtGroenBedrijf en SpijkerBikes. En voor dat laatste project worden extra vrijwilligers gezocht.

Heb jij passie voor fietsen? En zou jij een bijdrage willen leveren aan een mooi project in het Spijkerkwartier? SpijkerBikes geeft fietsen uit de wijk een nieuw leven. Zo worden fietsen opgeknapt en gewrapped (gestickerd) en daarna verhuurd of verkocht. Mensen die daarbij willen helpen zijn welkom op maandag en/of woensdag. “Wij zoeken mensen die het leuk vinden om zich in te zetten voor Spijkerbikes. Vind jij het leuk om aan fietsen te sleutelen of wil je dit graag leren? Dan zijn wij op zoek naar jou. Mocht je liever helpen om de verkoop te organiseren, promotie te verzorgen, fietsen te wrappen of een andere bijdrage leveren? Ook dan ben je welkom om ons team te versterken. Het is handig als je al wat van fietsen af weet, maar dit kunnen wij je ook leren.”

Voor meer informatie kijk op https://www.spijkerbikes.nl of neem contact op met Roel Hilderink via roel@buurtbaanbureau.nl

Informatie over andere vrijwilligersvacatures: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden