Veilig sporten bij Sport & Health Academy Westervoort

Veilig sporten bij Sport & Health Academy Westervoort

Westervoort - Bij Sport & Health Academy Westervoort doen ze er alles aan om coronaproof sporten mogelijk te maken. Zo zijn deze week speciale luchtzuiveringsproducten geplaatst.

"Wij importeren onze luchtreinigers uit Amerika. We onderscheiden ons doordat we de lucht en oppervlakten zonder gebruik van filters schoonmaken. Bij de meeste systemen moet de lucht eerst door een apparaat heen om het te zuiveren. Door onze unieke technologie gaat het gelijk naar de bron van vervuiling toe. Continu worden lucht en oppervlakten gedesinfecteerd. Onze technologie wordt ook aanbevolen door longartsen. Mensen met luchtwegproblemen komen fijner de dag door met deze technologie in huis of op kantoor, doordat alle vervuiling in de lucht vernietigd wordt en men schone lucht inademt. Wereldwijd maken onder meer ziekenhuizen, vliegvelden, kantoren en de voedingsindustrie gebruik van deze technologie", aldus Marc Lenselink van Deep Clean Air Techniek dat de apparatuur heeft geïnstalleerd.

"Men heeft het over het dragen van mondkapjes en 1,5 meter afstand houden. Terwijl een schone lucht die schoon blijft de oplossing kan zijn voor winkeliers, sportscholen, horeca en andere bedrijven."

http://www.sport-health-academy.nl/

www.deepcleanairtechniek

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden