Audities mbo-dansopleidingen Urban en Show Allround

Audities mbo-dansopleidingen Urban en Show Allround

Velp/Arnhem - De mbo-dansopleidingen Urban en Show Allround zijn uitgeroepen tot Top-opleiding 2020 en worden aangeboden door Rijn IJssel in samenwerking met Studio26. Er wordt maar een beperkt aantal studenten aangenomen. Om toegelaten te worden tot één van de dansopleidingen moet je auditie doen op zaterdag 20 maart.

De Urban dansopleiding heeft als uitgangspunt diverse urban-dansstijlen in het programma. Tijdens deze dansopleiding leer je alles wat je nodig hebt om je beroep uit te oefenen. Je krijgt gedurende de opleiding alle ruimte om op onderzoek uit te gaan om jouw ideeën om te zetten in eigen producten. Zo maak je bijvoorbeeld eigen stukken en videoclips. .

De Show Allround dansopleiding is vooral gericht op dansers die zich breed willen ontwikkelen richting het commerciële werkveld. Tijdens de opleiding word je opgeleid voor de commerciële markt zoals voor shows, videoclips, evenementen en als achtergronddanser. Door het leren van nieuwe stijlen en danstechnieken verleg je steeds je grenzen.

Meer informatie en aanmelden opleidingen:

www.studio26.nl/urban-dansopleiding


www.studio26.nl/showallround-dansopleiding

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden