Paastasactie Klarendal, Sint Marten en Spoorhoek

Arnhem - Ook dit jaar is er weer een Paastasactie voor bewoners in de Arnhemse wijken Klarendal, Sint Marten en Spoorhoek van wie bekend is dat ze het niet breed hebben. Denk aan mensen die gebruik maken van de Voedselbank of aankloppen bij kerkelijke instanties.

In het verleden werden er tassen samengesteld met wat meer luxe producten om de Paasdagen wat op te vrolijken. Die tassen werden gevuld door wijkbewoners die producten doneerden. Vanwege corona is het dit jaar niet mogelijk om levensmiddelen in te zamelen. Om die reden vraagt de organisatie nu een financiële bijdrage, "waarvan 'je buren' een cadeaubon krijgen die ze kunnen besteden bij een supermarkt." De inzameling is nog tot 22 maart.

De bijdrage kan worden overgemaakt naar NL82 TRIO 0379 7200 00 t.n.v. Stichting Inloophuis St.Marten/Klarendal/Spoorhoek. Graag onder vermelding van Actie Paastas.

Online kun je ook met één klik doneren via www.doneeractie.nl/paastasactie-klarendal-sint-marten-spoorhoek/-48971 Je krijgt daar de mogelijkheid om via IDEAL makkelijk je donatie te geven.

Deze actie is opgezet door de Eusebiusparochie, het inloophuis Sint Marten, Villa Klarendal en betrokken wijkbewoners.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden