Schilder mee aan decor voorstelling Muziektheater De Plaats

Arnhem - Om in deze tijd Arnhemmers met elkaar te verbinden, start Muziektheater De Plaats een uniek project rondom de voorstelling ‘Op het Puin, en dan nu’. Iedereen kan zich opgeven om mee te werken aan het decor.

De indringende muziektheatervoorstelling 'Op het Puin, en dan nu’ speelt van 11 t/m 23 mei 2021 in De Eusebiuskerk en staat stil bij 75 jaar wederopbouw in Arnhem. Voor het decor van deze voorstelling maakt kunstenares Mirthe Dokter een panorama bestaande uit levensgroot geschilderde portretten van Arnhemmers uit 1946 en nu.

"Wij zijn op zoek naar Arnhemmers die affiniteit hebben met schilderen en graag deel uitmaken van dit bijzondere project. Elke deelnemer bezorgen we thuis een verfpakket met doek. Op basis van foto’s schilder je hierop twee portretten: één van jezelf en één van iemand die leefde tijdens de oorlog. Via een zoom-sessie krijg je een uitgebreide instructie van Mirthe Dokter. We halen vervolgens de portretten bij je op en verwerken deze samen tot één groot panorama van tientallen meters lang. Het resultaat is te zien als betekenisvol decor tijdens de voorstellingen in De Eusebiuskerk."

Aanmelden kan tot 5 maart via de website van Muziektheater De Plaats: www.muziektheaterdeplaats.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden