Posttheater zoekt jong talent voor Open Up Podium

Posttheater zoekt jong talent voor Open Up Podium

Arnhem - Ben jij een poëet, danser, muzikant of cabaretier en op zoek naar een plek waar je je talent kan laten zien aan een online publiek? Laat je zien, laat je horen en geef je ook op voor het OPEN-UP podium.

Het is een lastige tijd voor jongeren, ook voor de jonge cultuurmakers. Het Posttheater wil hen een steuntje in de rug geven, een kans geven om zich te uiten en zet de deuren van haar theaterzaal open. Het theater stelt het podium en haar studiofaciliteiten beschikbaar zodat zij nu ook ‘fifteen minutes of fame’ kunnen pakken. Een bundeling van opnames vormt een wekelijkse online uitzending via de agenda op de website”, aldus het Arnhemse theater.

Aanmelden

Ben jij tussen de 14 en 25 jaar oud? Een podiumdier in de breedste zin van het woord: spoken word, dans, muziek of comedy zowel formal als non-formal? Meld je aan via info@posttheater.nl.

LET IOP: Het opnemen en uitzenden geldt voorlopig alleen voor professionals. Zodra de maatregelen het toestaan, geldt deze mogelijkheid ook voor de niet-professionele kunstbeoefenaars. 

Meer informatie en de voorwaarden vind je op posttheater.nl/informatie/open-up-podium

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten