<p>Sonja Postema staat op de foto met 150 cupcakejes.</p>

Sonja Postema staat op de foto met 150 cupcakejes.

(Foto: Anisha / Vitale Verbindingen)

Buurtbewoners verbinden met cupcakes

Arnhem - Sonja Postema en Frank van Wijngaarden zijn vrijwilligers bij Vitale Verbindingen in Arnhem. Zij hebben in samenwerking met Anja van Hal (Rijnstad) en Jomar Post (de Nieuwe Hommel) een cupcake actie opgezet. De komende weken worden er in de Nieuwe Hommel 150 tot 200 cupcakes gemaakt. Die cupcakes worden vervolgens uitgedeeld in de straten rondom de Nieuwe Hommel zoals nog op 26 februari en 5 en 12 maart.

"We willen met deze actie de buurtbewoners in coronatijd een hart onder de riem steken. Iets leuks en positiviteit brengen. De buurtbewoners laten weten dat wij van Vitale Verbindingen er ook in coronatijd voor hen zijn. Daarom gaan we geheel coronaproof bij de mensen aan de deur om ze een vrolijke en lekkere cupcake te geven en een kort praatje te houden. Mochten de mensen niet thuis zijn dan wordt de cupcake aan de deur gehangen."

De Nieuwe Hommel is momenteel vanwege de lockdown alleen open voor mensen die het door omstandigheden thuis moeilijk hebben. Wanneer de lockdown is afgelopen, is de Nieuwe Hommel open voor iedereen. Op dinsdag is er dan Sonja's Sweet tea en kan er koffie/thee worden gedronken met iets lekkers erbij. Die dag worden er verse cake, gebak of cupcakes gemaakt. Op woensdag is de pannenkoeken-inloop en vrijdag de soep-inloop, steeds van 12.00 tot 14.00 uur. En er zijn dan ook weer activiteiten, trainingen en workshops.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten