Open dag Dazo

Open dag Dazo

Arnhem - Dazo 125 aan de Spijkerstraat 125 in Arnhem houdt zaterdag 27 februari open dag. Belangstellenden worden meegenomen langs verschillende projecten en lokale initiatieven. Van 10.00 tot 13.00 uur.

Tijdens de Dazo Open Dag krijgen bezoekers de kans om kennis te maken met de lokale initiatieven van Dazo. Alle initiatieven werken lokaal, aan lokale problemen met lokale mensen. Vertegenwoordigd op de open dag zijn: DeBlauwe WijkEconomie (organisatie gericht op het creëren van een inclusieve, duurzame buurt); SpijkerZwam (stadsboerderij waar oesterzwammen op koffiedik worden gekweekt); Spijkerenergie (buren helpen energie en geld te besparen); Circulair Spijkerkwartier (opleiden en creëren van een circulaire buurt); Spijkerbikes (oude verlaten weesfietsen ombouwen tot nieuwe); Spijkerbed (bezoekers de echte Spijker-beleving bieden); Groenerijders (lokale goederen duurzaam bezorgen); BuurtBaanBureau (aanpakken van werkloosheid en eenzaamheid in de buurt); BuurtGroenBedrijf (creëren van een meer sociale en groene buurt); HAN University projecten.

Vanwege de corona-maatregelen is het gebouw beperkt toegankelijk en wordt het evenement ook live gestreamd via Zoom. Alle bezoekers dienen een masker te dragen en 1,5 meter afstand te houden. Er komen beschermende schermen en bezoekersaantallen worden gecontroleerd. Ga naar deBlauweWijkEconomie Facebook voor meer informatie.

www.facebook.com/DeBlauweWijkEconomie

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten