Project Catwalk: jurk van chipszakken


<p>Oude chipszakken krijgen een nieuw leven.</p>

Oude chipszakken krijgen een nieuw leven.

(Foto: Marjanne Eikelboom )

Project Catwalk: jurk van chipszakken

Velp - Styleren vanuit een natuurlijke inspiratie met gebruik van groen, dat is wat de Aeres MBO Velp-studenten doen. Op dit moment zijn de stylingstudenten uit leerjaar twee voor het project Catwalk bezig met hun ontwerpen op torso. De opdracht is om met gerecyclede materialen een kledingontwerp op een mannelijke of vrouwelijke torso te maken.

Hiervoor maken ze gebruik van een stijlperiode uit de kunstgeschiedenis in het ontwerp. Volg het project op de instagram pagina van styling: @stylingendesignaeresmbovelp 

“Gelijk als je binnenkomt bij Aeres MBO Velp staan er grote etalagekasten die vaak dagelijks opnieuw geëtaleerd en gedecoreerd worden. Ook het vak interieur & styling heeft een belangrijk aandeel in de opleiding. Met het maken van moodboards leer je de klant adviseren op het gebied van bijvoorbeeld woninginrichting. En met grote projecten zoals bijvoorbeeld ‘Dickens in de Liemers’ werken de studenten samen aan een groot evenement. Heel inspirerend.”

Creatief 

De styling afdeling heeft nog plek in haar opleiding, niveau 3 en 4 BOL worden aangeboden. Voor wie is deze opleiding geschikt? Voor iedereen met gevoel voor kleur, vorm, stijl en feeling met groene- en natuurlijk materialen. 

Online Open Huis

Op 22 en 23 januari opent de school ‘digitaal’ de deuren voor belangstellenden. Kijk voor meer informatie op: https://www.opendagvelp.nl/styling-en-design

www.aeresmbo-velp.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten