Week van gebed voor eenheid

Arnhem - Tijdens de Week van gebed voor eenheid van 17 tot en met 24 januari bidden wereldwijd miljoenen christenen mee. Verspreid over 8 dagen geven ook verschillende kerken in Arnhem invulling aan momenten van gebed en het is mogelijk om dit online te volgen. Het thema is #blijfinmijnliefde.

“We missen gangbare vormen en persoonlijk contact waar we zo’n behoefte aan hebben en we maken ons zorgen om anderen of om onszelf. Er is een groot gedeeld verlangen bij veel Arnhemse christenen om juist nu te bidden. Vanuit dat verlangen hebben we weer de organisatie van de Week van gebed opgezet. Na een oecumenische viering op zondag 17 januari worden elke dag gebedsuren ingepland. In en vanuit verschillende Arnhemse kerken. De vieringen en gebedsuren zijn vrijwel allemaal online te volgen”, aldus de organisatie RvK Arnhem & Hart voor Arnhem.

Meedoen aan de Week van gebed is op verschillende manieren en tijdstippen mogelijk. Bij enkele gebedsuren kan men fysiek aanwezig zijn, op bijna alle momenten is er de mogelijkheid om online in te schakelen. Dat kan via www.weekvangebedarnhem.nl. Op deze site staat de agenda met alle vieringen en gebedsuren en hier worden eventuele wijzigingen ook in aangegeven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden