Arnhemse genomineerd voor 'cv van het jaar 2020'

Arnhem - SollicitatieLAB verzorgt maandelijks de ‘cv van de maand’ en jaarlijks de ‘cv van het jaar’ verkiezing. Werkzoekenden op zoek naar feedback en een podium kunnen hun cv insturen. De Arnhemse Bernadette Vroom waagde de sprong. Ze won ‘cv van de maand April 2020’. Het cv van de maand wordt gekozen door een panel van ervaren recruiters. Nu is zij in de race voor ‘cv van het jaar 2020’. Er kan gestemd worden via de website en sociale media kanalen van SollicitatieLAB tot 13 januari 18.00 uur.

Carrièreswitch in coronatijd

Na een carrière in het sociaal domein is Bernadette een ander pad ingeslagen. Ze heeft altijd een passie voor (muziek)theater en acteren gehad. Dit was vooral een leuke hobby. Inmiddels heeft ze de opleiding tot trainingsacteur afgerond en een aantal trainingsacteur-opdrachten gehad. Dankzij haar achtergrond in de jeugdzorg kan ze zich bijzonder goed inleven in allerlei situaties.

Bernadette is haar netwerk en opdrachtgevers voor trainingsacteren aan het uitbreiden. Ze staat open voor meer trainingsacteur-opdrachten. Deze functie zou zij graag combineren met een project coördinerende functie binnen een non-profit organisatie. Bij voorkeur in de regio Gelderland/Brabant, 16-24 p/w.

Zelf meedoen?

Meedoen aan het cv van de maand is gratis. Door je cv op te sturen naar info@sollicitatielab.nl maak je kans om genomineerd te worden.

www.sollicitatielab.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden