Humanitas Thuisadministratie helpt bij opzetten huishoudboekje

Arnhem - De dagelijkse boodschappen zijn voor veel huishoudens ongemerkt een grote kostenpost en er zijn maar weinig mensen die precies ­bijhouden hoeveel ze daar aan kwijt zijn. "Om meer controle over je financiën te krijgen is het handig om in een (digitaal) huishoudboekje bij te houden hoeveel geld er binnenkomt en waar het aan op gaat. Het bijhouden van zo’n kasboekje vraagt wel enige discipline en geduld. Een vrijwilliger van Humanitas Thuisadministratie Arnhem kan je daarbij helpen", aldus Humanitas.

Met tijdelijke, praktische ondersteuning helpt Humanitas mensen die daar behoefte aan hebben met het opzetten van een eenvoudige financiële administratie. "Dat geeft rust en kan het verschil betekenen tussen regelmatig rood staan of aan het einde van de maand een leuk bedragje overhouden om van te sparen. De Humanitas vrijwilligers zijn goed getraind en begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om hulp te vragen als er geldzorgen zijn."

Wil je ook gebruik maken van de gratis ondersteuning van Humanitas Thuisadministratie, neem dan contact op met Kees Spruijt (06-106 901 83) of Ad Houtzager (06-578 429 69). Of mail naar humanitasrijnijssel@gmail.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden