Foto:

Gelders DOEK geeft bioscoopstoelen weg

Arnhem - Gelders DOEK - hét platform voor films van makers uit de regio - geeft unieke bioscoopstoelen weg uit het oude Focus Filmtheater in Arnhem. De stoelen worden t/m 24 januari uitgedeeld. Om je eigen thuisbioscoop helemaal compleet te maken dien je iemand anders lid te maken van Gelders DOEK, zo kan diegene online meteen Gelderse films in huis halen.

Een setje bioscoopstoelen op wieltjes om zo je huis in te rollen? Daarvoor dien je iemand anders voor een jaar lid te maken van Gelders DOEK. Maak je twee mensen lid dan krijg je zelfs een 3-zitter.

Gelders DOEK brengt o.a. filmmakers en publiek samen tijdens maandelijkse filmvertoningen in LUX Nijmegen en Focus Arnhem waarbij ontmoetingen centraal staan. Naast vertoningen van Gelderse cinema en het bieden van een plek om te netwerken, worden er regelmatig Meetups georganiseerd met interessante sprekers en workshops binnen het vak. Met een lidmaatschap kun je gratis deelnemen aan deze bijeenkomsten of je eigen film indienen. Daarnaast krijg je een eigen profiel op de nieuwe website die toegang biedt tot films én krijg je kortingen binnen de sector. Op deze manier hoopt de stichting het ledenaantal te laten groeien voor een sterkere filmcommunity.

Stuur de naam van degene die jij als lid voordraagt door naar welkom@geldersdoek.nl of meld je samen aan als nieuw lid vóór 24 januari. Zodra het lidmaatschap voor 1 jaar is afgesloten via www.geldersdoek.nl/word-lid krijg jij bericht wanneer je de stoelen kunt afhalen. Let op: zo lang de voorraad strekt!

Check hier de voorwaarden of bekijk de video: https://vimeo.com/491580833

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden