Online cursus Marriage Course

Online cursus Marriage Course

Arnhem - Tijd voor elkaar maken is een belangrijke sleutel tot een gelukkige relatie, zo blijkt uit onderzoek. Vaak is er in een relatie behoefte aan bijvoorbeeld meer gezamenlijke activiteiten en betere gesprekken met elkaar maar hoe ga je daarmee aan de slag? Koepelkerk Arnhem verzorgt de online cursus Marriage Course. De start is op woensdag 3 februari.

Tijdens zeven avonden krijgen de deelnemers praktische handvatten om samen mee aan de slag te gaan. Afgewisseld met inleidingen van cursusleiders gaan ze in gesprek over thema’s als communicatie, conflicten, seks, schoonfamilie, vergeving en de talen van liefde. Er zijn dus geen groepsgesprekken. Meld je aan via marriagecourse.026@gmail.com.

De cursus is op de woensdagavonden 3, 10, 24 februari, 3, 10, 24, 31 maart en te volgen via Zoom. Je krijgt voor elke bijeenkomst een uitnodiging per mail, met een link naar de online-bijeenkomst. De Zoom-bijeenkomsten starten om 19.45 uur. Na een gezamenlijke start volg je als stel zelf thuis de presentaties en bespreek je de opdrachten. Om 22.00 uur wordt de avond gezamenlijk afgesloten.

Kosten maximaal 15,00 euro per stel (exclusief 2 werkboeken à € 7,50 - nadere info volgt na aanmelding).

Kijk voor meer info op https://www.koepelkerk.nl/nieuws/the-marriage-course-online/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden