Nieuw nummer van singer songwriter Martine Fleming

Nieuw nummer van singer songwriter Martine Fleming

Westervoort - "1 januari: een nieuw jaar, een ongeschreven blad vol mogelijkheden. Daarmee het perfecte moment voor de release van mijn nieuwe nummer 'Woman'", aldus Martine Fleming. En zo bracht de Westervoortse singer songwriter meteen op de eerste dag van dit nieuwe jaar haar negende eigen nummer uit.

"Mijn nieuwe nummer 'Woman' gaat in het kort over de zoektocht naar vrijheid. Het gaat over ‘gevangen’ zitten in het patroon van jezelf altijd op de laatste plaats zetten. Van jezelf niet laten horen, niet voor jezelf durven te gaan staan en niet doen wat je eigenlijk in je hart graag zou willen doen. Omdat je onbewust de innerlijke overtuiging hebt dat je moet zorgen voor anderen, dat je alleen loyaal mag zijn aan anderen, dat je niet je droom mag volgen of dat je moet voldoen aan bepaalde maatschappelijke waarden en normen. En dat terwijl je zoveel meer waard bent."

Fleming herkent zich wel in het proces waar haar nieuwe nummer 'Woman' over gaat. "Tot een paar jaar terug gold dit zeker voor mij. Ook al ging dit onbewust, ik zette anderen en anderen helpen altijd op de eerste plaats, ik vergat mijzelf en hield mijzelf daarmee klein. Dat is niet vol te houden weet ik nu uit ervaring, want de emmer raakt dan leeg. Het is belangrijk om eerst voor jezelf te zorgen, er voor jezelf te zijn, naar je hart te luisteren en pas dan kun je er ook écht voor een ander zijn, als dat gewenst is."

Het nummer 'Woman' is te beluisteren op alle muziekkanalen.Luister het hier via Spotify:
https://open.spotify.com/album/2rFwxiD0VuFwPi9tKfy9JT?si=vWZnJfshTMSCjTkNGeExDQEn bekijk hier de videoclip op YouTube:

https://youtu.be/IgN0ms8L5g8

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden