Scouting start nieuwe Bevergroep


<p>Lekker samen rond het kampvuur.</p>

Lekker samen rond het kampvuur.

(Foto: NA)

Scouting start nieuwe Bevergroep

Arnhem - Scoutinggroep De Geuzen begint in januari 2021 een nieuwe Bevergroep voor kinderen van 5-7 jaar. Aan de rand van het landgoed Mariendaal zijn de kinderen elke zaterdagmiddag welkom in het clubhuis De Rotsblokken aan Diependalseweg 3 in Arnhem. Elk kind mag één of meerdere keren komen kijken om te ervaren of het bevalt.

Een enthousiaste leiding staat van 13.00 tot 14.30 uur klaar om samen lekker te knutselen en te spelen in het bos. Je herkent de Bevers aan een knalrode blouse. Verder dragen ze, net als alle andere leden van de scoutinggroep, een blauwe geruite das. Vanaf 7 jaar kan elk kind doorstromen naar de volgende leeftijdsgroep: De Welpen.

"Scoutinggroep De Geuzen biedt kinderen, groot en klein, de mogelijkheid om elke week weer leuke activiteiten te ondernemen, zoals speurtochten, spelletjes, knutselen, hout hakken of vuurtje stoken. Het gaat om samenzijn, samen dingen ondernemen en gewoon lekker samen plezier maken, zowel in het bos als bij en op het water."

In Arnhem zijn twee clubhuizen: één op het land op landgoed Mariendaal (De Rotsblokken) en één aan de Rijn achter het Elektrum aan de Klingelbeekseweg (De Haven). Hoogtepunt elke jaar zijn de zomerkampen per speltak (leeftijdsgroep).

Voor meer informatie of aanmelden voor de nieuwe groep, mailen naar: bevers@degeuzenarnhem.nl

www.degeuzenarnhem.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden