Open dag FC Peuter Profs

Open dag FC Peuter Profs

Regio - FC Social Work biedt sinds september 2020 in Driel onder de naam FC Peuter Profs voetbalactiviteiten en voetbaltrainingen aan voor kinderen tussen 2 en 7 jaar voor Arnhem-Zuid, Lingewaard en Overbetuwe. Er is zaterdag 12 december een gratis te bezoeken Open Dag in Sportzaal ‘De Oldenburg’ in Driel. Peuters van 2 en 3 jaar zijn om 12.15 uur welkom en de activiteit voor de kinderen van 4 tot en met 7 jaar beginnen om 13.15 uur.

Saïd Achouitar ziet dat de voetbalactiviteiten goed bezocht worden. “FC Social Work wil vanuit haar sociale instelling er graag voor zorgen dat iedereen mee kan gaan doen. Ook de kinderen uit gezinnen met lagere inkomens moeten kunnen sporten. Bij de gemeente Arnhem zijn we inmiddels aangemeld bij de GelrePas. In 2021 begint er een nieuw jaar bij de GelrePas met een vernieuwd aanbod. FC Peuter Profs zal daarin ook vertegenwoordigd zijn.

De kinderen gaan in twee leeftijdsgroepen (2-3 en 4-7 jaar) op hun eigen niveau aan de slag met de basale voetbalskills. Ze worden geholpen door ervaren trainers met de eerste stapjes op het voetbalveld. De organisatie achter FC Peuter Profs is al vele jaren actief binnen het zaalvoetbalonderwijs onder de noemer Futsal Chabbab.

Saïd Achouitar: “Wij hopen dat de kinderen van FC Peuter Profs doorstromen in de jeugdopleidingen van reguliere sportverenigingen en nog vele decennia genieten van sport.”

Aanmelden voor de Open Dag kan via een e-mail sturen aan info@fcpeuterprofs.nl met daarin ook de geboortedatum van de deelnemer en telefoonnummer.

www.fcpeuterprofs.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden