Scouting Schutgraaf zoekt vrijwilligers


<p>Groepsfoto 2020</p>

Groepsfoto 2020

(Foto: j.wienk)

Scouting Schutgraaf zoekt vrijwilligers

Scouting Schutgraaf is al meer dan veertig jaar actief in Arnhem-Zuid en biedt elke week aan meer dan 120 leden een gevarieerd en actief programma. De organisatie is op zoek naar vrijwilligers.

ARNHEM - De activiteiten zijn veel buiten in de natuur en in verenigingsgebouw De Steenen Camer. De wekelijkse opkomsten staan in het teken van sport en spel, samenwerking en de persoonlijke ontwikkeling van onze jeugdleden.

Buiten de wekelijkse opkomsten zijn er meerdere weekendkampen per jaar en als afsluiting is er voor elke speltak een gaaf zomerkamp van ongeveer een week.

Speltakken

Binnen Scouting Schutgraaf zijn er verschillende speltakken waarin kinderen en jongeren uit één leeftijdsgroep hun spel spelen. De speltakken voor deze leeftijdsgroepen zijn bevers 5-7 jaar, welpen 7-11 jaar, scouts 11-15 jaar, explorers 15-18 jaar en roverscouts 18-21 jaar.

Als vrijwilliger werk je samen met een van de stafteams aan uitdagende scouting programma`s en je eigen ontwikkeling. Scouting Schutgraaf biedt samen met scoutingregio Klein Gelderland workshops en trainingsprogramma’s aan ter ondersteuning van deze persoonlijke ontwikkeling.

Scouting Nederland

Scouting Schutgraaf is onderdeel van Scouting Nederland. Dit is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland met meer dan 110.000 leden.

De jeugdleden en vrijwilligers van Scouting zijn verdeeld over meer dan 1.000 scoutinggroepen door het hele land.

Aanmelden

Lijkt het je leuk om bij een van de speltakken te kijken of aan de slag te gaan als vrijwilliger binnen onze vereniging? Neem dan contact op via info@schutgraaf.nl of loop eens op een zaterdag binnen bij De Steen Camer aan het Hannesstraatje 4 in Arnhem.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden