Foto:

Reparatie Apeldoornseweg N784 Arnhem-Noord

Arnhem - Als gevolg van schade door werkzaamheden is de Apeldoornseweg (N784) in Arnhem-Noord deels afgesloten. Dit leidt tot ernstige verkeershinder. Op dit moment zijn twee rijstroken afgesloten en rijdt het verkeer via de naastgelegen busbaan en rechterrijstrook. Het verkeer uit de binnenstad van Arnhem wordt via de Amsterdamseweg naar de N224 geleid zodat het verder kan richting A12 en A50.

Herstel

De weg en fundering zijn beschadigd en de asfaltdeklaag moet worden vernieuwd. De herstelwerkzaamheden starten vrijdagochtend 13 november. De Apeldoornseweg N784 is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor verkeer in noordelijke richting. Naar verwachting is de weg maandagochtend 16 november weer open voor alle verkeer.

Omleidingen

De herstelwerkzaamheden starten vrijdagochtend om 06.00 uur. Dan sluit provincie Gelderland de N784 in noordelijke richting af. Verkeer uit Arnhem wordt met borden omgeleid via de Schelmseweg naar de N224 en kan daar verder rijden op de A12 en naar de A50 richting noorden en westen. De herstelwerkzaamheden gaan het hele weekend door.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden