Posttheater sluit 2020 af met kleinschalige voorstellingen én livestreams

Arnhem - Posttheater sluit 2020 af (onder voorbehoud) met kleinschalige voorstellingen in het theater én livestreams voor thuis. "Tot eind december staat er een mooi aanbod klaar. Vanzelfsprekend op een veilige manier. Al deze voorstellingen zijn ook thuis met een V-ticket via een livestream te bekijken", aldus Posttheater.

Posttheater ‘herstart’ met de Oudejaarsconference ‘Vaarwel 2020’ van Sjaak Bral op 21 november. De oudejaarsconference staat dit jaar, hoe kan het anders, in het teken van de coronacrisis. Ook Javier Guzman en Murth Mossel spelen hun oudejaarsshows. Verder is er comedy van Arie Koomen, Let’s Make Comedy en Arnhem Lacht.

Renate Reijnders geeft het publiek tijdens ‘Het Liefdescollege’ flirttips én tips om een relatie leuk te houden in deze rare tijden. De mannen van Op Sterk Water zijn dé grappigste improvisatiecabaretiers van Nederland. In ‘De Hoe Overleef Ik De Kerst Show’ laten ze zien hoe je improviserend ook dit jaar kunt genieten met kerst.

Livestream bekijken met een V-ticket

Het Posttheater heeft geïnvesteerd in een geavanceerd streaming systeem. Het door het Posttheater ontwikkelde V-ticket wordt ook landelijk zeer enthousiast ontvangen en opgevolgd. Met het V-ticket is het mogelijk om live een theatervoorstelling bij te wonen. En dit thuis op de bank. De prijs is enkele euro’s goedkoper en geeft bovendien de mogelijkheid om met alle aanwezigen in de huiskamer via streaming live mee te genieten van daarvoor geselecteerde voorstellingen. Wil of kun jij in dit stadium niet naar het theater komen? Dan is het V-ticket een mooi alternatief.

Kaartverkoop & informatie via www.posttheater.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden