<p>Henk Wijlhuizen slaat de eerste paal op 26 oktober 2020.&nbsp;</p>

Henk Wijlhuizen slaat de eerste paal op 26 oktober 2020. 

(Foto: Wijlhuizen Group )

Wijlhuizen Group verdubbelt opslagcapaciteit logistiek

Arnhem - Wijlhuizen Group verdubbelt de logistieke capaciteit van haar hoofdkantoor in Arnhem met 5000m2 extra vloeroppervlakte. Daarnaast wordt er flink geïnvesteerd in verdere automatisering van de processen en maakt het bedrijf zich klaar voor een volgende stap in haar expansie.

Wijlhuizen Group is al sinds 1952 actief op het gebied van truck- en traileronderdelen. Jim Bronkhorst, CEO van Wijlhuizen Group: “Uiteraard zijn wij ook niet ongevoelig voor de Corona problematiek, maar ondanks deze crisis zien wij gelukkig toch nog mogelijkheden om te groeien. Daarnaast neemt de vraag naar nachtdistributie toe en willen wij nu anticiperen op de verdere groei die wij verwachten. Logistiek speelt daarin een centrale rol.”

In 2013 betrok Wijlhuizen Group een nieuw hoofdkantoor met magazijn in Arnhem en 7 jaar later zijn de werkzaamheden voor nieuwbouw in volle gang. “Medio 2021 zullen wij de uitbreiding van ons logistieke centrum kunnen activeren. Hierdoor zullen we ons serviceniveau bij veel klanten verder kunnen vergroten en door de extra automatisering verwachten we de leverbetrouwbaarheid nog verder te brengen”, zegt Bronkhorst.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden