Foto:
aangeboden door Pick and Pack en Thebagstore.nl

Is je kind toe aan een nieuwe rugzak? Zoek niet verder dan Pick and Pack!

Ondertussen is het schooljaar in volle gang. Je kind gaat dus ook alweer een paar maanden elke dag naar school. Natuurlijk mag hij of zij hierbij niet de rugzak vergeten, want dan kan je kind geen eten of drinken meenemen. Bovendien moet die tas er prachtig uit zien, want je kind wil uiteraard niet voor schut lopen op het plein. Met de kinderrugzakken van Pick and Pack zal dit zeker niet gebeuren. Voor elke leeftijd en voor elk geslacht heeft dit populaire merk wel een prachtige tas. 

Voor de jongste studenten

Zo biedt Pick and Pack onder meer een rugzak kind aan voor de jongste studenten. Deze tassen kun je vinden onder de categorie ‘Rugzak S’, waarbij S natuurlijk voor small staat. Deze rugzakken voor kinderen hebben over het algemeen een inhoud van van 7 liter, terwijl ze qua afmetingen 31 centimeter hoog, 22 centimeter breed en 11 centimeter diep zijn. Voor peuters en kleuters is dit dus echt een prima rugzak, onder meer omdat er een houder in zit voor een drinkbeker. Bovendien is het gemaakt van vegan leer en gerecycled polyester, dus er is geen sprake van een grote ecologische voetafdruk. Deze kleine tas is daarnaast op de markt gebracht in diverse uitvoeringen. Stuk voor stuk is het ontwerp met de hand gemaakt, wat de rugzak zeker mooi en uniek maakt.

Voor de basisscholieren

Als je kind naar de basisschool gaat dan is een kleine rugzak lang niet altijd meer voldoende. Zo zijn er al diverse scholen in ons land waar de scholieren een laptop of tablet moeten gebruiken. In de ‘Rugzak M’ categorie van Pick and Pack vind je dan ook allerlei tassen waarin een verstevigd vak is geplaatst. Hierin kan dus bijvoorbeeld een iPad veilig opgeborgen worden. Dit exemplaar van het merk heeft een inhoud van 10 liter en is dus net wat groter, de afmetingen zijn namelijk 36,5 centimeter hoog, 26,5 centimeter breed en 12,5 centimeter diep. Ook kun je bij de medium rugzakken weer een keuze maken tussen veel verschillende uitvoeringen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden