Heimstaden nieuwe hoofdsponsor Eendracht Arnhem

Arnhem - Woningverhuurder Heimstaden is de nieuwe hoofdsponsor van voetbalclub Eendracht Arnhem. De naam van de van oorsprong Scandinavische organisatie prijkt vanaf nu op de borst van de thuis- en uittenues van het selectie-elftal van de Arnhemse vereniging én op de shirts van de drie jeugdelftallen JO-19, JO-15 en JO-14. De partijen sloten een overeenkomst voor drie jaar.

Eendracht Arnhem is een voetbalvereniging met ongeveer 380 leden, spelend met jeugd- en volwassen teams. Woningverhuurder Heimstaden beheert 12.600 woningen en wil op een duurzame manier bijdragen aan de lokale gemeenschappen waarin ze actief is.

Kijken naar de toekomst

“De afgelopen maanden hebben we flink geïnvesteerd in de toekomst van onze vereniging”, zegt Dick Veldman van Eendracht Arnhem. “Ons gewijzigde selectie-elftal maakt grote sprongen op sportief gebied, maar het is net zo belangrijk om ook te kijken naar de volgende generatie. We zijn dan ook blij dat Heimstaden ervoor koos om naast ons eerste elftal juist óók de jeugdteams te ondersteunen.”

Lokale aanwezigheid

Een aanzienlijk deel van de woningen van Heimstaden is in de regio Arnhem en Nijmegen, ongeveer 2.500. De woningverhuurder opende onlangs een regiokantoor in Arnhem van waaruit het zijn klanten in de regio Gelderland bedient.

“Alleen met een sterke lokale aanwezigheid kunnen we onze bewoners een vriendelijk woonklimaat bieden”, zegt Marcel Albers, regiomanager Gelderland bij Heimstaden Nederland. “Dat betekent dat we betrokken zijn bij wat er onder bewoners leeft met betrekking tot hun woning. Maar dat we ook actief zijn in de lokale gemeenschap. Eendracht Arnhem speelt een centrale rol in die gemeenschap, omdat ze mensen op een sportieve manier met elkaar verbindt. Daarmee is de vereniging voor ons een ideale lokale partner.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten