Tuinklussen kunnen twee keer per jaar worden aangevraagd bij MVT.
Tuinklussen kunnen twee keer per jaar worden aangevraagd bij MVT.

Vrijwillige hulpdienst helpt nu ook mantelzorgers in Arnhem

Vrijwilligers van MVT helpen al Arnhemmers met allerlei klusjes in het huis die ze zelf niet meer kunnen. Sinds kort kunnen ook mantelzorgers aanspraak doen op deze hulp.

ARNHEM - Een fotolijst dat al maanden op de grond staat in plaats van aan de muur hangt of de wc-bril die telkens losschiet omdat het schroefje niet goed past, de deurbel die niet goed functioneert omdat waarschijnlijk de batterij vervangen moet worden of de buxus in de voortuin die wel een snoeibeurt kan gebruiken. 

Zomaar een aantal voorbeelden van alledaagse dingen waar u niet aan toekomt om ze op te lossen of die u simpelweg niet lukken.

Welke klusjes?

Uiteraard zijn er criteria gesteld aan de omvang en mate van de aangevraagde klussen. Zo kan er bijvoorbeeld hulp worden geboden voor het ophangen van gordijnen, maar vallen werkzaamheden op gebied van leidingen (gas, water en elektra) om veiligheidsredenen niet tot de mogelijkheden.

Voor hulp in de tuin helpen onze vrijwilligers met het onderhoud, maar zullen zij geen achterstallig onderhoud uitvoeren of een verwilderde tuin opknappen. Tuinklussen kunnen twee keer per jaar worden aangevraagd bij MVT.

Bel, mail of kom langs

Merkt u als mantelzorger dat u geen of nauwelijks tijd overhoudt voor klussen in en rondom uw eigen woning? Maak het u gemakkelijker en meldt u zich bij het team van MVT zodat we samen kunnen bekijken wat we voor u kunnen betekenen. 

De organisatie is iedere werkdag tussen 9.00 en 12.00 en tussen 13.00 en 16.00 uur te bereiken via 026-3703540. E-mailen kan ook naar het adres info@mvtarnhem.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden