Afbeelding
Foto: Laurens Eggen

Wijnfestival in park Angerenstein

zaterdag 22 juni 2024 14:00 tot 22:00

ARNHEM - Arnhem is deze zomer een nieuw evenement rijker: zaterdag 22 juni is de eerste editie van Wijnfestival Arnhem in park Angerenstein. Een groot aantal wijnwinkels uit Arnhem en directe omgeving en twee wijnboeren uit de regio presenteren op het festival hun wijnen. 

Bezoekers kopen een toegangskaart en krijgen daarvoor een wijnglas en twee festivalmuntjes. Dit unieke wijnglas mogen ze houden en gebruiken ze de hele dag om in het park tegen betaling met muntjes wijnen te proeven. Er is een aanbod van meer dan 100 wijnen uit eigen land en het buitenland. Op het festival zijn ook culinaire borrelplanken, hapjes en gerechtjes verkrijgbaar van lokale cateraars en er is live muziek. Wijnfestival Arnhem begint om 14.00 uur en duurt tot 22.00 uur. 

Meer informatie staat op www.wijnfestivalarnhem.nl waar ook toegangskaarten te bestellen zijn.

Locatie