Afbeelding
Foto: Franke Hoogerkamp

Nieuw Nijmeegs Kamerorkest speelt Midzomernachtsdroom

zaterdag 22 juni 2024 20:15

ROZENDAAL - Het zestiende project van het Nieuw Nijmeegs Kamerorkest is een feit. Het orkest speelt 22 juni Midzomernachtsdroom in het openluchttheater De Pinkenberg in Rozendaal. 

Het wordt een betoverende muzikale ervaring want op het programma staat het meesterwerk ‘Midzomernachtdroom’ van Felix Mendelssohn – en dit keer niet alleen de Overture, maar de complete toneelmuziek.

Onder leiding van dirigent Arjan Tien schitteren de solisten Noëlle Drost en Maaike Hupperetz in een romantische stuk dat de luisteraar meeneemt op reis door de wereld van één van Shakespeare’s bekendste komedies vol verliefdheden, persoonsverwisselingen en personages uit de echte en de magische wereld. Het optreden wordt aangevuld met een bijdrage van verteller Ab Nieuwdorp en het dameskoor van het Philips’ Philharmonisch Koor.

Aanvang 20.15 uur Kaarten 22,50 euro vol tarief en 17,50 euro tot 26 jaar of CJP. Te koop via https://www.ticketkantoor.nl/shop/midzomernacht2206

Locatie