Rommelroute Rijkerswoerd
Rommelroute Rijkerswoerd Foto: Rommelroute Rijkerswoerd

Rommelroute Rijkerswoerd

zaterdag 1 juni 2024 10:00 tot 16:00

ARNHEM - Heb je tweedehands spullen te koop? En wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met andere mensen? Ben je inwoner van Rijkerswoerd of heb je er familie, vrienden of kennissen wonen? Dan kun je deelnemen aan de eerste Rommelroute in Rijkerswoerd zaterdag 1 juni van 10.00 tot 16.00 uur.

Bij een rommelroute kunnen de wijkbewoners hun tweedehands spullen vanuit hun tuin, huis of garage verkopen. Bewoners kunnen zich aanmelden als verkoper. Hoe meer mensen er meedoen als verkoper, hoe groter de route door de wijk wordt. 

“Bewoners kunnen buurten bij de buren, snuffelen naar leuke spulletjes, maar ook de buren en de buurt beter leren kennen. Uiteraard zijn ook mensen van buiten de wijk welkom om door de wijk te lopen. Iedere deelnemer is herkenbaar aan een raamposter, die je na inschrijving bij de organisatie kunt opvragen, printen en voor je raam kan hangen”, aldus Marcel van Draanen. 

Opgeven 

Wil je deelnemen aan de rommelroute? Dat kan door een mailtje te sturen naar rommelroute-rijkerswoerd@outlook.com. Vermeld je naam, adres, telefoonnummer en welke goederen je verkoopt. 

Op de Facebookgroep ‘rommelroute rijkerswoerd’ staat actuele informatie. Bezoekers kunnen via die Facebookpagina de plattegrond openen via google maps en zo alle deelnemende adressen zien. Deze plattegrond wordt één week van te voren gepubliceerd.