Contagious Collective op Vocaal Centraal in Amersfoort
Contagious Collective op Vocaal Centraal in Amersfoort Foto: eigen materiaal

Een muzikale ontdekkingstocht: Contagious Collective presenteert ‘Compleet...?’

zaterdag 1 juni 2024 15:30 tot 17:00

De veertien zangeressen van de Arnhemse vocal group Contagious Collective voelen zich, drie jaar na hun allereerste repetitie, completer dan ooit en vragen zich tijdens hun muzikale zoektocht af of een groei naar compleetheid überhaupt mogelijk is en wat dat dan betekent. Is het ooit compleet? Of hebben we altijd weer wat nieuws te wensen?

Laat je verrassen door het veelzijdige repertoire dat de groep op het podium ten gehore brengt onder de inspirerende leiding van prijswinnend dirigente Mirjam van Wijk. Ze zingen veelal a capella, drie- tot zevenstemming, en brengen een breed scala aan muziekstijlen, van Disney en Pop tot Jazz en Nederlandstalig, soms compleet met piano, basgitaar en percussie. 

“Een mooie warme koorklank, goed in balans, prachtige concentratie, frisse uitstraling, harmonieus en heel muzikaal”: lovende woorden uit de juryrapporten van het Vocaal Centraal Festival in Amersfoort op 16 maart van dit jaar. Of zoals iemand uit het publiek na afloop zei: “Geweldig met een hoofdletter G”.

Ga samen met Contagious Collective op zoek naar compleetheid en beoordeel zelf of de lovende kritieken terecht zijn. Je bent van harte welkom op 1 juni in Theater Hof, compleet met bar, om 15.30 èn om 19.30. De toegangskaarten à  €15,50, compleet met een consumptie, zijn te bestellen via www.contagiouscollective.nl/ticketscompleet.

Locatie