Afbeelding
Foto:

Zeldzaam Mooi Markt

zondag 26 mei 2024 11:00 tot 18:00

ARNHEM - In het Sonsbeekpark in Arnhem heeft zondag 26 mei van 11.00 tot 18.00 uur weer een Zeldzaam Mooi Markt plaats. Het is een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Vrij entree.

Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd. Daarnaast worden er ook ambachtelijke (biologische) lekkernijen verkocht.

Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt kunstenaar Oscar Prinsen voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Bellenblaaskunstenaar Frans van de Kamp geeft mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud.

Wil je deelnemen? Schrijf je in via https://www.zeldzaammooi.com/deelnemen

Locatie