Wandeling over Moscowa

zondag 26 mei 2024 14:00

ARNHEM - Belangstellenden kunnen zondag 26 mei met gidsen van IVN Arnhem vanaf 14.00 uur wandelen over begraafpark Moscowa. Start bij het café bij de kleine ingang aan de Waterbergseweg 18 (vlakbij de Schelmseweg) in Arnhem. De wandeling duurt anderhalf uur.

Op Moscowa vindt u traditionele graven maar ook steeds meer kunstwerken verdeeld over het park. Soms om een toekomstig plaatsje te reserveren, soms boven een urn. Er staan bovendien bijzondere bomen en struiken en er komen meer bloemperken. Lopend door dit park krijgt u informatie over de natuur in het park, de geschiedenis van begraven, de symboliek op de graven en de verschillen per geloofsgemeenschap.

Deelname is gratis en u hoeft zich niet op te geven. Na afloop is er een mogelijkheid in het café nog wat te drinken. Meer informatie: Krijno Horlings, 06 - 5502 1953 of kijk op ivn.nl/afdeling/arnhem