Olifantastische speurtocht met het WWF

zaterdag 25 mei 2024 14:00 tot 16:00

Kom naar de ‘Olifantastische Speurtocht’ in Sonsbeek, Arnhem, een leuke activiteit voor WWF Rangers en hun vrienden! 

Deze interactieve speurtocht van 4 kilometer door Park Sonsbeek staat in het teken van de bosolifant. Leer hoe je deze indrukwekkende dieren kunt helpen terwijl je onderweg vragen beantwoordt en spelletjes speelt die je meer laten weten over dit prachtige dier. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. 

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar arnhem@wwfregioteam.nl met het aantal kinderen, de naam(en) en de leeftijd(en) en het telefoonnummer van een ouder of verzorger. We verzamelen om 14:00 uur bij de Stadsvilla Sonsbeek, Tellegenlaan 3, 6814 BT Arnhem. Zorg dat je erbij bent en help mee de bosolifant te beschermen. Vergeet niet je vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen voor nog meer speurplezier.

Locatie