Paulus Schafer & Dominique Paats .
Paulus Schafer & Dominique Paats . Foto: Foto

Festival Jazz & More Fietsroute

zaterdag 25 mei 2024 19:00 tot 22:00

ARNHEM - In Arnhem heeft 25 mei van 19.00 tot 22.00 uur het Festival Jazz & More Fietsroute plaats. Dit festival nodigt publiek uit om op de fiets te stappen en kwalitatief hoogwaardige muziekconcerten te ervaren op verschillende bijzondere locaties. Gratis toegang.

“De concertlocaties hebben allemaal een link met muziek en zijn belangrijk voor het muzikale landschap van Arnhem. De Jazz & More Fietsroute is niet alleen een muzikaal evenement, maar ook een viering van de gemeenschap en de culturele diversiteit die onze stad te bieden heeft. Met een diverse programmering van bekende en opkomende muzikale talenten, biedt het festival een uniek inzicht in de levendige muziekscene van de stad. Om iedereen de kans te geven kosteloos kennis te maken met de stad en muziekcultuur is het festival gratis toegankelijk”, aldus de organisatie.

 Door de intieme setting van elke locatie kunnen bezoekers de muziek van dichtbij ervaren. Met verschillende rondes en korte concerten van circa 20 minuten kunnen deelnemers op één avond genieten van een diverse selectie van muziekstijlen en artiesten. Het festival wordt afgesloten met een bruisende afterparty met de band Stella Tonon & Marcus Schinkel Experience op locatie Nelson.

Om deel te nemen kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via de website jazzandmorefietsroute.nl. Na aanmelding ontvangen zij een route die hen langs de vijf verschillende concertlocaties leidt, elk aangeduid met een kleur om de spreiding van het publiek te waarborgen.