Afbeelding
Foto: Collectie Cees Mooij

‘150 jaar Arnhemse riviergeschiedenis’

zaterdag 25 mei 2024 13:00

ARNHEM - Stichting Historische Schepen Arnhem heeft Geert Visser uitgenodigd voor een presentatie over ‘150 Arnhemse riviergeschiedenis’. De lezing is zaterdag 25 mei in de loods naast het Werfpaviljoen Stadsblokken (Stadsblokkenweg) in Arnhem-Zuid. De presentatie begint om 13.00 uur, inloop vanaf 12.30 uur. De verwachte eindtijd is 14.30 uur. De locatie is vanaf de stadskade ook met het pontje bereikbaar.

Rasverteller en historiekenner Visser draagt stad en rivier al van jongs af aan met zich mee. Opgegroeid aan de Nieuwe Kade met uitzicht op de Rijn, vertelt hij aan de hand van historisch beeldmateriaal hoe de de rivier de omgeving en de stad Arnhem heeft bepaald. 

Toegang gratis. Vanwege de verwachte belangstelling en de beperkte ruimte, graag aanmelden via info@shsa.nl

Voor meer informatie, ga naar https://shsa.nl/lezing-geert-visser/