Politiek Café: ‘Wapens voor vrede?’

vrijdag 24 mei 2024 19:30 tot 22:00

ARNHEM - De Arnhemse SP verzorgt vrijdag 24 mei in Theater Het Hof aan de Boekhorstenstraat 58 in Arnhem een Politiek Café. Thema: ‘Wapens voor vrede?’ Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. 

Daarmee wil de lokale SP het gesprek voeren over de situatie in de wereld en het geweld in onder meer Israël, Gaza, Iran, Oekraïne en Soedan. Sprekers zijn onder andere lijsttrekker voor de Europees Parlementsverkiezingen Gerrie Elfrink, Tweede Kamerlid Sarah Dobbe en hoogleraar en publicist Ewald Engelen. Iedereen is welkom en de entree is gratis.

Het Politiek Café kent een gevarieerd programma. Er is een afwisseling van korte lezingen, veel ruimte voor interactie met het publiek, vragen en discussie en een cultureel intermezzo. 

“We leven in onrustige tijden, waarin oorlog en geweld op veel plekken de kop opsteken. Dat doet wat met mensen, zeker ook in Arnhem, waar de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog en de Slag om Arnhem altijd dichtbij is. Wij willen als lokale SP-afdeling dan ook het gesprek hierover faciliteren”, aldus afdelingsvoorzitter Noud Roelen.

Locatie