Afbeelding
Foto: Startclub Arnhem

Gratis salestraining voor Arnhemse ondernemers

dinsdag 21 mei 2024 12:00 tot 17:00

ARNHEM - Voor alle ondernemers die wel wat ‘eerste hulp’ kunnen gebruiken, verzorgt Startclub Arnhem op dinsdag 21 mei samen met de KvK de gratis ‘Eerste Hulp Bij Ondernemen’- salesmiddag. De bijeenkomst is bij KvK aan Kronenburgsingel 525 in Arnhem van 12.00 tot 17.00 uur. Deelname is gratis (let op: beperkt plek). Voor meer informatie en aanmelden: www.startclubarnhem.nl/evenementen.

“Tijdens dit interactieve evenement nemen we je mee in de wereld van klanten vinden en binden. Zo krijg je waardevolle sales tips van ‘een ouwe rot in het vak’ Auke, die 25 jaar sales ervaring heeft. Kan je via anderen aan deals komen? Startclub directeur Auke laat zien hoe jij verkoopkanalen optimaal kan benutten, zodat je verkoop makkelijker gaat en je schaalvergroting krijgt. Met concrete voorbeelden laat hij je zien hoe jij ook kanalen kan inzetten die je helpen bij groei van je bedrijf.”

De KvK verzorgt een spoedcursus netwerken: leer hoe jij netwerken aanpakt en het ook leuk wordt. Hoe start je een netwerk gesprek? Hoe stap je over die drempel? En hoe benut je jouw netwerk vervolgens om er meer uit te halen voor je business?

En volg een masterclass van sales-guru en serie-ondernemer Wessel Berkman. Hij leert hoe je social media en AI inzet om klanten voor langere tijd aan je te binden en hoe jij mensen beweegt om jouw producten te kiezen. 

Locatie